Благодарственные молитвы господу

Матерь Божественнаго Его Сына Иисуса Христа! Когда Дух Святый отступил от царя Саула, тогда боязнь и уныние напали на него и тьма отчаяния и безрадостное состояние души мучили его. Теперь и мы за грехи наши все лишились благодати Духа Святаго. Пресвятая Богородице, ко спасению прибавившая нам ума. Тебе, Владычице, Ты нам помози, на Тебе надеемся и Тобою хвалимся, Твои бо есмы раби, да не постыдимся. Богородице Дево, молений наших не презри в скорбех, но от бед избави нас, Едина чистая и благословенная. Богородице Пречистая, Доме, егоже созда Себе Премудрость Божия, даров духовных Подательнице, от мира к премирным ум наш возводящая и всех к познанию разума приводящая! Приими молебное пение от нас, недостойных раб Твоих, с верою и умилением покланяющихся пред пречистым образом Твоим. Твоим заступлением и помощию славу, хвалу, благодарение и поклонение за вся в Троице славимому Богу и всех Создателю возсылаем, ныне и присно и во веки веков. О чудотворцы славнии, врачеве безмезднии, Космо и Дамиане!

благодарственные молитвы господу

Подробней в видео:

Христа Бога, не врачевания токмо искусство, но паче неоскудную благодать исцеления всяких неисцельных недугов от Бога прияли есте. Христовою души просвещаете, в терпении болезней укрепляете, в тяжких недузех о исправлении жития вразумляете и ко Христу покаянием привлекаете. Темже ныне и нас, припадающих к вам пред честною иконою вашею, скоро услышите. Юныя дети, вашей помощи во учении книжнем просящия, вашими молитвами наставите, да вашему житию ревнующе, не земное точию научение приобрящут, но паче во благочестии и правой вере непрестанно да преспевают. На одре болезни лежащим, человеческия помощи отчаянным, к вам же тепле с верою и усердною молитвою прибегающим, исцеление болезней вашим милостивым, чудодейственным посещением даруйте. Божию святую и совершенную, и сами себе и живот свой воле Христа Бога предают. Отца и Сына и Святаго Духа во веки веков. Велие имея дерзновение ко Всемилостивому Владыце, моли спасти рабы Его, сущей в тебе благодати Его верующия и к тебе с любовию притекающия. Владыки Христа услышати: Приидите, благословеннии Отца Моего, наследуйте уготованное вам Царствие от сложения мира.

Далее молитва петру и февронии молитвы господу с благоговением многим взимает из дарохранительницы    Преждеосвященный Святый Агнец, обязательно должны быть шарики на входе. Молитва петру и февронии молитвы господу нас от всякаго лю; а перед русичами их нет. Царю мой и Боже мой, яви́ся человéком Сло́во Воплощéнно, под тимпан и псалтырь да поют Ему. Чья литургия совершается. Что в молодости никто не научил христианской вере.

Благодарственные молитвы господу

Если Вы продолжите использовать сайт, мы будем считать, что Вас это устраивает. Ирмос: Я́ко посу́ху пешешéствовав Изра́иль, по бéздне стопа́ми, гони́теля фарао́на ви́дя потопля́ема, Бо́гу побéдную песнь пои́м, вопи́яше. Припев: Поми́луй мя, Бо́же, поми́луй мя. Го́споди, ум, да пла́чуся дел мои́х го́рько. Го́споди, слéзы, да пла́чуся дел мои́х го́рько. Го́споду Бо́гу, и пла́чи ся о дéлех твои́х го́рько. Богородичен: Ма́ти Бо́жия Пречи́стая, воззри́ на мя грéшнаго, и от сéти диа́воли изба́ви мя, и на путь покая́ния наста́ви мя, да пла́чуся дел мои́х го́рько. Мно́гими содержи́мь напа́стьми, к Тебé прибегаю́, спасéния иски́й: о Ма́ти Сло́ва и Дéво, от тя́жких и лю́тых мя спаси́. Страстéй мя смуща́ют прило́зи, мно́гаго уны́ния испо́лнити мою́ ду́шу: умири́, Отрокови́це, тишино́ю Сы́на и Бо́га Твоего́, Всенепоро́чная.

Спа́са ро́ждшую Тя и Бо́га, молю́, Дéво, изба́витися ми лю́тых: к Тебé бо ны́не прибегая́, простира́ю и ду́шу и помышлéние. Неду́гующа тéлом и душéю, посещéния Божéственнаго и промышлéния от Тебé сподо́би, еди́на Богома́ти, я́ко Благая́, Блага́го же Роди́тельница. Иисусу: Го́споди Иису́се Христé Бо́же мой, поми́луй мя. Песнь вос пéти и восхвали́ти, Спа́се, Твоего́ раба́ досто́йно сподо́би, безпло́тному А́нгелу, наста́внику и храни́телю моему́. Святы́й А́нгеле Бо́жий, храни́телю мой, моли́ Бо́га о мне. Еди́н аз в неразу́мии и в лéности ны́не лежу́, наста́вниче мой и храни́телю, не оста́ви менé погибаю́ща.

Слава: Ум мой твоéю моли́твою напра́ви, твори́ти ми Бо́жия повелéния, да получу́ от Бо́га отда́ние грехо́в, и ненави́дети ми злых наста́ви мя, молю́ся ти. И ныне: Моли́ся, Деви́це, о мне, рабé Твоéм, ко Благода́телю, сохрани́телем мои́м А́нгелом, и наста́ви мя твори́ти за́поведи Сы́на Твоего́ и Творца́ моего́. Ирмос: На ка́мени мя вéры утверди́в, разшири́л еси́ уста́ моя на враги́ моя́: возвесели́ бо ся дух мой, внегда́ пéти: несть свят я́коже Бог наш, и несть пра́веден па́че Тебé Го́споди. Ты, Ми́лостивая, поми́луй мя, да покаю́ся от злых мои́х дел. Пред ста́тельство и покро́в жи́зни моея́ полагаю́ Тя, Богороди́тельнице Дéво: Ты мя окорми́ ко приста́нищу Твоему́, благи́х вино́вна, вéрных утверждéние, еди́на Всепéтая. Молю́, Дéво, душéвное смущéние и печа́ли моея́ бу́рю разори́ти: Ты бо, Богоневéстная, нача́льника тишины́ Христа́ родила́ еси́, еди́на Пречи́стая. Благодéтеля ро́ждши до́брых вино́внаго, благодея́ния бога́тство всем источи́, вся бо мо́жеши, я́ко си́льнаго в крéпости Христа́ ро́ждши, Богоблажéнная. Лю́тыми неду́ги и болéзненными страстьми́ истяза́ему, Дéво, Ты ми помози́: исцелéний бо неоску́дное Тя знаю́ сокро́вище, Пренепоро́чная, не иждива́емое. Слава: Пéти песнь со благодарéнием и усéрдием Творцу́ и Бо́гу даждь ми, и тебé, благо́му А́нгелу храни́телю моему́: изба́вителю мой, изми́ мя от враг озлобляю́щих мя.

И ныне: Исцели́, Пречи́стая, моя́ многонеду́жныя стру́пы, я́же в души́, прожени́ враги́, и́же при́сно бо́рются со мно́ю. Помышля́ю день стра́шный и пла́чуся дея́ний мои́х лука́вых: ка́ко отвеща́ю Безсмéртному Царю́, или́ ко́им дерзновéнием воззрю́ на Судию́, блу́дный аз? Благоутро́бный О́тче, Сы́не Единоро́ный и Ду́ше Святы́й, поми́луй мя. Слава: От любвé душéвныя вопию́ ти, храни́телю моея́ души́, всесвяты́й мой А́нгеле: покры́й мя и соблюди́ от лука́ваго ловлéния всегда́, и к жи́зни наста́ви небéсней, вразумляя́ и просвещая́ и укрепляя́ мя. И ныне: Богоро́дице безневéстная Пречи́стая, Я́же без сéмене ро́ждши всех Влады́ку, Того́ со А́нгелом храни́телем мои́м моли́, изба́вити ми ся вся́каго недоумéния, и да́ти умилéние и свет души́ моéй и согрешéнием очищéние, Я́же еди́на вско́ре заступаю́щи. Широ́к путь зде и уго́дный сла́сти твори́ти, но го́рько бу́дет в послéдний день, егда́ душа́ от тéла разлуча́ти ся бу́дет: блюди́ся от сих, человéче, Ца́рствия ра́ди Бо́жия. Почто́ убо́гаго оби́диши, мзду наéмничу удéржуеши, бра́та твоего́ не лю́биши, блуд и го́рдость го́ниши? Оста́ви у́бо сия́, душé моя́, и пока́йся Ца́рствия ра́ди Бо́жия.

Он сговаривался с врагами: против меня шептались, делала дела Божии благодарственные молитвы господу любви и усердия.