Молитва господу вседержителю

Please forward this error screen to whm-ua1. Здравствуйте, дорогие посетители православного сайта «Семья и Вера»! Всем нашим усопшим родственникам, близким и друзьям — молитва нужна не меньше, чем живым. Они ждут от нас молитв, и с благодарностью их принимают! В первую очередь нужно заказывать записки в храм на церковное поминовение. И, конечно же, ежедневная домашняя молитва, как воздух необходима для  душ наших друзей, которые уже отошли в мир иной. Молитва о всех усопших христианах Боже духов и всякия плоти, смерть поправый и диавола упразднивый, и живот миру Твоему даровавый!

молитва господу вседержителю

Подробней в видео:

Христе Боже наш, и Тебе славу возсылаем со безначальным Твоим Отцем, и Пресвятым, и Благим, и Животворящим Твоим Духом, ныне и присно и во веки веков. Молитва за внезапно умершего Господи Иисусе Христе, Владыко живота и смерти, Ты рекл еси в святем Твоем Евангелии: бдите, не весте бо, когда приидет Сын Человеческий, в оньже час не мните, Сын Человеческий приидет. Но мы, земнии и грешнии, предавшеся печалем и сластем житейским, забвению предаем час смерти своея, и тако призываеми бываем к Тебе, Судие неба и земли, внезапу, в час, в оньже не чаяхом и не мнихом. Молитва родителей за умерших детей Господи Иисусе Христе, Боже наш, Владыко живота и смерти, Утешителю скорбящих! Ты, Владыко живота и смерти, даровал еси мне чадо сие, Твоей же благой и премудрой воле изволися и отьяти е у мене. Молитва детей за усопших родителей Господи, Иисусе Христе, Боже наш! Ты — сирых хранитель, скорбящих прибежище и плачущих утешитель.

Прибегаю к Тебе аз, сирый, стеня и. Тебе: услыши моление мое и не отврати лица Твоего от воздыханий сердца моего и от слез очей моих. Молитва вдовицы Христе Иисусе, Господи и Вседержителю! Ты — плачущих утешение, сирых и вдовиц заступление. Ты рекл еси: призови Мя в день скорби твоея, и изму тя. Во дни скорби своея прибегаю к Тебе аз и молюся Ти: не отврати лица Твоего от мене и услыши моление мое, приносимое Тебе со слезами. Молитва вдовца Христе Иисусе, Господи и Вседержителю! Ты благоволил еси супружеский союз мужа и жены, егда рекл еси: не добро быти человеку единому, сотворим ему помощника по нему. Ты освятил еси союз сей во образ духовнаго союза Христа с Церковью.

Молитва господу вседержителю

Еще нет 40 дней по смерти моего племянника. Он снится многим и просит передать родителям, чтобы его отпустили, что он может остаться между двух миров, а для него это плохо. Что нам нужно делать или чего не делать? Продолжайте молиться и старайтесь не обращать внимание на сны. Усопшим нужны молитвы, а сны могут быть и ничего не значащими, лишь плодом нашего воображения. Нет, мы знаем только общую молитву об усопших детях. Сохранить моё имя, email и адрес сайта в этом браузере для последующих моих комментариев.

В понедельник и четверг мы отправляем интересную страничку с забавными фактами, мудрыми советами, добрым юмором и кратким поучением. Совместные молитвы по соглашению — давайте молиться вместе! С древнейших времён существует множество ритуалов, заговоров и приговоров на мир в доме, для изобилия плодов в нём, для защиты жилья от всякого зла. Но сегодняшняя тема не о том, сегодня мы возьмём на вооружение те молитвенные щиты, с помощью которых мы защитим наш дом, благословим его и попросим для него изобилие земных плодов. И действительно, кто как не Бог, Богородица и святые желают для нас самого лучшего, помогают нам в житейских проблемах, защищают нас от врагов, в том числе и не видимых. Тебе, Царице Небесе и земли: кто исторгнет мя от тины грехов и беззаконий, аще не Ты, о Мати Живота, Заступнице и Прибежище рода человеческаго. Укрый мя под сению милости Твоея, да обрящу покой и радость и от грехов очищение. Мати и надежде, покров и помощь и заступление, радость и утешение и скорая во всем Помощнице.

Всяк, притекающий к Тебе, без Твоея всесильныя помощи не отходит: сего ради и аз недостойный к Тебе прибегаю, да избавлен буду от внезапныя и лютыя смерти, скрежета зубнаго и вечнаго мучения. Небесное же Царствие получити сподоблюся и Тебе во умилении сердца реку: Радуйся, Мати Божия, Предстательница и Заступница наша усердная, во веки веков. Не все, даже костромичи, знают, что «Феодоровская» икона Божией Матери двусторонняя и с другой стороны начертан образ Праскевы, нареченной Пятницей. А ведь именно к ней обращаются в бедах, просят защиты и  благословение над своим жильём. О святая и преблаженная мученице Христова Параскево, красото девическая, мучеников похвало, премудрых удивление, веры христианской хранительнице, идольския льсти обличительнице, Евангелия Божественнаго поборнице, заповедей Господних ревнительнице, сподобльшаяся прийти ко пристанищу вечнаго покоя и в чертозе Жениха твоего Христа Бога светло веселящаяся, сугубым венцем девства и мученичества украшенная! Бога светов свет благодати душевным и телесным очесем нашим: просвети нас, омраченных грехми, светом Божия благодати, да твоих ради святых молитв дастся безочесным сладкое зрение. Покров Пресвятой Богородицы над домом и семьёй.

Приими хвалебно-благодарственное пение сие от нас, недостойных раб Твоих, и вознеси молитвы наша ко Престолу Бога Сына Твоего, да милостив будет неправдам нашим и пробавит благодать Свою чтущим всечестное имя Твое и с верою и любовию покланяющимся чудотворному образу Твоему. Несмы бо достойни от Него помиловани быти, аще не Ты умилостивиши Его о нас, Владычице, яко вся Тебе от Него возможна суть. Ты бо еси, Госпоже, Слава небесных и Упование земных, Ты по Бозе наша Надеждо и Заступнице всех притекающих к Тебе с верою. К Тебе убо молимся и Тебе, яко Всемогущей Помощнице, сами себе и друг друга и весь живот наш предаем, ныне и присно, и во веки веков. Теперь давайте сохраним наше жильё от всяких бед и несчастий. О пресвятая и преблагословенная Мати сладчайшаго Господа нашего Иисуса Христа, припадаем и покланяемся Тебе пред святою и пречестною иконою Твоею, еюже дивная и преславная чудеса содеваеши, от огненнаго запаления и молниеноснаго грома жилища наша спасаеши, недужныя исцеляеши и всякое благое прошение наше во благо исполняеши.

Мы молитва господу вседержителю от борьбы, о востании Рождества Твоего.